top of page

- About The Brand -

Workshop karakter tenen lezen

Mijn interesse in wat tenen vertellen over je karakter is gewekt, doordat ik tijdens mijn voetreflextherapie sessies diverse voeten zie. Er is aan de hand van de stand van de tenen zoveel te zeggen over diegene haar of zijn karakter. Tenen lezen is een kennissysteem die het mogelijk maakt karakter, persoonlijkheid en gedrag te analyseren door de stand en de vorm van tenen te interpreteren. Deze methode is geschikt om zelfkennis op te doen, relaties te doorgronden en het is een welkome hulp bij de opvoeding. Als je bij mij een workshop tenen lezen volgt, vertel ik eerst door middel van een powerpresentatie over de vorm en de stand van de tenen. Na de pauze gaan we in kleine groepjes elkaars tenen vergelijken en kijken of je daaruit al het nodige kan lezen. Aan het eind lees ik bij eenieder persoonlijk de tenen. Je krijgt ook een naslagwerk mee, waarbij je direct thuis zelf ook aan de slag kunt. De datum is in overleg en de duur is één dagdeel. Als je zelf minimaal acht personen regelt, dan kan ik ook op locatie komen. Het is erg leuk en leerzaam! Deze workshop wordt in een dagdeel gegeven en bedraagt  €30,00.

Workshop ontspannende voetreflexmassage

Wil jij een heerlijke ontspannende voetreflexmassage leren geven aan jouw dierbaren? Zien, voelen en ervaren. Stap voor stap en voet voor voet help ik je op weg. Je leert in één dag een ontspannende voetmassage te geven en je ervaart zelf wat bepaalde impulsen voor jou doen. Na afloop ontvang je een informatieboekje, een bewijs van deelname en een paar goed geaarde voeten.

Extra informatie
  • Inclusief koffie/thee en lunch,

  • Zorg voor kort geknipte nagels en makkelijk zittende kleding,

  • Data, nog niet bekend,

  • Ben je met twee personen, geef dan een aantal data door wanneer jullie kunnen. Dan kunnen we kijken wanneer jullie samen kunnen of met een groter groepje.

  • De workshop is van 09.30 uur tot 16.30 uur. Tijdens deze dag geef en ontvang je een behandeling en krijg je een aantal praktische tools mee waarmee je jouw leven en dat van anderen leuker en gemakkelijker kunt maken!

  • De kosten voor deze workshop bedraagt  €99,00. 

  • Disclaimer: Workshops zijn niet vergoedbaar !

bottom of page