top of page
Wie is Anja/ therapeut Anja?

Mijn naam is Anja van Eldik-Schoorlemmer (06-02-1971). Als moeder, partner en ervaringsdeskundige weet ik dat we allemaal weleens de balans kwijt zijn. Men heeft in het leven verschillende rollen te vervullen, waardoor je niet je unieke zelf kunt zijn. Dit kan zich fysiek uiten in je lijf, maar je kunt ook mentaal vast komen te zitten. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de mens en het menselijk lichaam.

Na een intense periode van rouw en verdriet in ons gezinsleven, ben ik mij gaan verdiepen in alternatieve geneeswijzen. Ik startte met de Reiki 1 en 2 cursus en heb daarna diverse lichaamsgerichte therapieën gevolgd, waaronder: Dorn-therapie, Cupping, Breuss massage, Atlasmassage, Chinflexmassage, Manuele lymfemassage, Access Bars, Stoelmassage en Ooracupunctuur. De opleiding tot voetreflexoloog heb ik in 2012 afgerond. Ook heb ik diverse cursussen gevolgd in psychosociale therapie zoals Praktische Psychologie. Het Levende Lichaam en Bachbloesemremedies. Daarnaast ook diverse coach tools van Methode Matheij, waaronder: Beter in Balans, De Reis naar Binnen en Loving Eyes.

In 2016 heb ik de studie HBO medische basiskennis afgerond. Hedendaags ben ik bezig met de studie HBO holistisch therapeut, welke ook weer nieuwe inzichten geeft. Zo blijf ik in beweging om van daaruit nog meer de medemens te kunnen helpen.

Met mijn heldervoelendheid ben ik in staat om mensen goed aan te voelen en te begeleiden tijdens hun persoonlijke groei. Inmiddels heb ik (sinds 01-02-2011) al vele behandelingen mogen geven en merk ik dat tijdens de behandelingen de mensen tot rust komen. De klachten zijn milder geworden of helemaal verdwenen.

Ik nodig je van harte welkom om eens kennis te komen maken met een van mijn behandelingen om te ontdekken wat ik voor je kan betekenen.

Mijn missie is mensen weer in balans te brengen, om mensen met zichzelf en met elkaar te verbinden. Ik wil mensen bewust maken en de mooiste versie van zichzelf laten worden!

8bd9b3ec-8276-486a-ae82-afde6ba47bb8.JPG
bottom of page