top of page

- About The Brand -

Partner Vrouw&Verbinding Overijssel

Vrouw&Verbinding is op 20 december 2012 opgericht door Gerda Duin, vanuit een verlangen om een bijdrage te leveren aan meer bewustwording en vrouwelijk leiderschap. De eerste workshop vond plaats in januari 2013 en vanaf dat moment is Vrouw&Verbinding in korte tijd uitgegroeid tot een begrip op het gebied van bewustwording, heling, (spiritueel) leiderschap en authentiek ondernemerschap.

 

De filosofie en de intentie van Vrouw&Verbinding is gericht op het (h)erkennen van het grote potentieel wat iedere vrouw in zich draagt. Daarnaast is het gericht op het hervinden van een stuk authentieke kracht. Gerda Duin richt zich hierbij op verschillende invalshoeken, die uiteindelijk allemaal leiden tot meer leiderschap. Uiteraard staat het thema ‘in verbinding zijn’ altijd centraal. In verbinding met jezelf, met anderen, met de natuur en ook met de niet zichtbare spirituele wereld.

 

Vrouw&Verbinding zet zich in om in verschillende provincies binnen Nederland (en deels in België) een infrastructuur op te zetten en aan te bieden, zodat stappen zetten naar bewustwording voor meer mensen laagdrempeliger en toegankelijker gaat worden.

 

Om dit te kunnen bewerkstelligen is Gerda een samenwerking aangegaan met een aantal vrouwelijke onderneemsters, die goed binnen de filosofie van Vrouw&Verbinding passen. Vanaf augustus 2021 starten deze partners van Vrouw&Verbinding in een aantal provincies met het organiseren van vrouwencirkels. In de toekomst zullen er ook zo nu en dan landelijke evenementen gaan plaatsvinden. Op de Facebookpagina van Vrouw&Verbinding kan je de actuele en toekomstige ontwikkelingen volgen. 

Voel je ook welkom om de Vrouw&Verbinding partner pagina te bezoeken en ontmoet het hele team!

Mijn naam is Anja van Eldik en in 2020 ben ik een partner van Vrouw&Verbinding geworden. In de regio Overijssel organiseer ik de vrouwencirkels. Deze vrouwencirkels vinden één keer per seizoen plaats. Op mijn Facebookpagina Balance4yourbody kun je de actuele evenementpagina’s vinden.

 

Ik kijk ernaar uit om jou op één van de Vrouw&Verbinding Vrouwencirkels te ontmoeten. Je bent meer dan welkom! 

De kaartendecks die ontwikkeld zijn door Gerda Duin en die ook een centrale rol spelen tijdens de Vrouw&Verbinding vrouwencirkels, zijn ook verkrijgbaar in mijn webshop. Dit omvat onder andere de volgende kaartendecks: De Uitnodiging, De Zielsrouteplanner en Fluwelen Vleugels. Deze kaartendecks en nog veel meer zijn ook bij Gerda Duin zelf te bestellen.

bottom of page